Смята ли се Алек Болдуин за виновен за убийството на Халина Хътчинс

Според последните новини около филма Rust, на снимачната площадка на който загина кинематографът Халина Хътчинс, снимките ще бъдат подновени през пролетта и то с участието на актьора Алек Болдуин. Освен това се знае, че съпругът на Халина Хътчинс, Матю Хътчинс, ще бъде изпълнителен продуцент.
За да бъде осигурена пълната безопасност на всички на снимачната площадка на филма, ще бъде забранено “използването на работещи оръжия и всякаква форма на боеприпаси”. От трагичната случка насам обаче съдебните процеси не спират.
През 2022 г. съпругът на убитата Халина Хътчинс заведе дело срещу Алек Болдуин, но то беше прекратено след като страните постигнаха споразумение.
Наскоро стана ясно, че срещу Алек Болдуин и отговорникът по оръжия Хана Гутиерес-Рийд е заведено друго дело от базираните в Украйна родители и сестра на Халина Хътчинс. Обвиненията са за непредумишлено убийство.
По думите на адвоката на Хана Гутиерес-Рийд тя планира да пледира невинна. Че е невинен, също твърди и Алек Болдуин. Той не за първи път казва, че не е дърпал спусъка, припомнят от Е! News.
В изявление на окръжната прокуратура от 7 февруари се посочва, че Халина Хътчинс “е починала заради груба небрежност и безразсъдно незачитане на безопасността на снимачната площадка на Rust”.
Според The New York Times към момента възможните присъди за затвор са максимум от 18 месеца.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Соня Васи се разфуча заради секса с братя Аргирови: Тотални лицемери! СНИМКИ

Нова война беше поведена в родния шоубизнес. Ударът дойде от Съединените щати, а неговата цел са най-популярните близнаци у нас – Благовест и Светослав Аргирови. Нападна ги тяхната вече бивша дружка Соня Васи. Тя обвини дуото, че е напълнило цели 8 страници в биографичната си книга с лъжи по неин адрес. […]

Subscribe US Now