Защо Арнолд Шварценегер отказва “да мисли” сутрин

Арнолд Шварценегер знае кой е най-добрия начин да започнеш деня. 76-годишният актьор разкри, че “не мисли”, когато се събужда, а вместо това отива директно на ранна тренировка. Подробности за сутрешния си режим звездата сподели на благотворително събитие, организирано от списание Town & Country.
“Сутрин се чувствам добре. Ставам и храня животните си – кучетата, понито Уиски, магарето Лулу и малкото прасенце Шнели. И след това, задължително, отивам във фитнеса”, казва бившият шампион по културизъм. И описва сутрешното си пътуване до залата като “нещо, подобно на черно-бял филм”, а след това завръщането в дома в “цветен филм”. “Това е така, защото тренировката ме зарежда и ме кара да се чувствам добре”, обяснява Шварценегер.
“И затова често казвам на хората, че ключовото нещо е сутрин веднага да се заемат с някаква физическа дейност. Да не мислят още със ставането, защото в ума нахлуват много глупости и негативни неща”, продължава той. “Това е начинът да се почувстваме по-добре и да гледаме положително на света.”
Арнолд Шварценегер добави и, че именно отдадеността му на сутрешната рутина го е запазила “успешен” и в работата, и в ролята му на баща – на дъщерите Катрин (33 г.) и Кристина (31 г) и на синовете Патрик (30 г.) и Кристофър, (26 г.).
Актьорът от “Терминатор” обсъди и какво го мотивира за филантропските му амбиции и желанията за благотворителност. “Когато осъзнаеш, че си творение на много хора, които са ти помогнали да бъдеш това, което си, няма как да не си кажеш: “Момент, може би е време и аз да помогна в замяна.”
Арнолд отбеляза как обучението на участници в параолимпийските игри през 70-те години го е накарало да се чувства “толкова добре” и му е донесло истинско удовлетворение. И той ден днешен той се занимава с програми, насърчаващи фитнес заниманията. “Първата половина от живота ми беше посветена на мен. Втората посвещавам на това да направя света по-добро място”, убеден е актьорът.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Криско заработи 100 бона в САЩ, ето как

Рапърът Криско замина за Щатите, където ще изнесе редица концерти пред българската общност в различни градове. Обиколката му ще продължи и в Канада като за крайна дата на турнето му се посочва 18 ноември. От думите на изпълнителя става ясно, че участията му се радват на огромен интерес. Музикантът, който […]

Subscribe US Now