Маги Джанаварова чака бебе, издаде я това вихрено ВИДЕО

Маги Джанаварова е на седмото небе от щастие, защото чака бебе. Талантливата певица, която миналата година изобличи бившия си в изневяра, явно не само е преживяла любовното разочарование, но и много бързо след това е открила правилния човек. Двамата са в трепетно очакване да станат родители!

Дуетната половинка на 100 кила е бременна за първи път, а начина, по който го съобщи в профила си в социалните мрежи, направо изби рибата. До последно не се знаеше с каква изненада, както анонсира в началото, ще шашне феновете си.
Маги Джанаварова взриви след изневярата с тези секси дами във “Виновен” ВИДЕО
34-годишната изпълнителка направи сериозна равносметка на изминалата година, която както вече става ясно защо, определя като много ключова и важна в живота си.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Magi Djanavarova (@magidjanavarova)

“Имам да ви споделя нещо, но ще го разберете в края на видеото. Каква беше 2022 година за мен…беше най-хубавата от всички до сега. Мечтите се сбъдват, истинската любов съществува, щастието съществува, онова прекрасно семейство съществува – моето, и всичко зависи от нас. Благодаря на Бог и Вселената за всичко, което имам. Избрала съм за родители най-прекрасните такива. И нека най-хубавото предстои! Обичайте смело”, пише Маги с много вълнение под поста си.
Маги Джанаварова понесе жесток удар, гаджето й… ВИДЕО
В почти двеминутното видео се вижда как точно е протекла изминалата година за нея, разбира се с подбрани моменти и на доста бърз ход, но пък, както се казва – всичко важно се вижда много ясно – и многобройните пътувания в чужбина, и любимите хобита, както и професионалните ангажименти като певица. Финалът обаче е повече от вълнуващ – положителен тест за бременност и първа снимка на очакваната рожба от видеозона.
Маги Джанаварова е щастливо обвързана от около година и половина с приятеля си Крис, който е по-малък от нея и работи в международна компания. Тъй като бъдещият татко живее в чужбина, може би и Маги скоро ще промени местоположението си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Ето каква голяма тайна пази Златка за Карен ВИДЕО

Златка Райкова, която очаква с трепет втората си рожба от екстенисиста Карен Хачатрян, пази ревниво една много сериозна тайна на любимия си, която обаче едва ли ще успява още дълго да пази – а именно откъде си изкарва той парите. Факт е, че откакто са заедно, двойката не е спирала […]

Subscribe US Now