Ето каква голяма тайна пази Златка за Карен ВИДЕО

Златка Райкова, която очаква с трепет втората си рожба от екстенисиста Карен Хачатрян, пази ревниво една много сериозна тайна на любимия си, която обаче едва ли ще успява още дълго да пази – а именно откъде си изкарва той парите.

Факт е, че откакто са заедно, двойката не е спирала да обикаля екзотични дестинации, а засуканата плеймейтка редовно се хвани в мрежата с най-различни нови скъпи придобивки. Високият стандарт на тунингованата блондинка няма как да не породи вълна от коментари сред последователи й.
Бившият на Златка скочи брутално на Джизъса ВИДЕО
Очевидно 28-годишният арменец има достатъчно средства, за да глези постоянно Златка, която иначе преди, докато беше с Благой Георгиев, не беше свикнала чак на такива удобства, при все, че именно тя носеше парите вкъщи тогава.

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от zlatkaraykova (@zlatka_raykova)

Луксът, в който се къпе Райкова започва да прави все повече впечатление и така, както е свикнала да отговаря на различни въпроси, свързани с мъжете в живота си в Инстаграма си, Златка май в скоро време ще проговори и за работата на любимия си.
Златка Райкова вбеси мрежата, оказа се, че докато е бременна се… СНИМКИ 18+
Припомняме, че още в самото начало на връзката си Карен окичи блондинката с гривни за над 100 000 лв. на “Картие”. Двамата са заедно от март 2022 г.,, като само два месеца по-късно плеймейтката забременя./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Дженифър Анистън в 22 факта

Днес, 11 февруари, рожден ден празнува американската актриса Дженифър Анистън.  Източник: blitz.bg

Subscribe US Now