Роклята, с която Джей Ло превзе Италия

За никого не е тайна, че Дженифър Лопес притежава страхотен стил, но европейската Джей Ло вече се издига на съвсем друго ниво.
Освен ако не живеем в пещера, със сигурност сме видели снимките на поп дивата, която кръстосва Париж, държейки за ръка своя любим Бен Афлек… с убийствени дрехи. И докато той се завърна в САЩ, тя продължава да ни пленява със зашеметяв външен вид по улиците на Европа, но вместо в Града на любовта, сега тя привлича погледите в Италия.
Виждаме актрисата от “Омъжи се за мен” да носи бяла мини рокля на Dolce & Gabbana с А-силует, с кокетни презрамки, вързани на панделка на рамената. Самата рокля е изрусивана с ярко-червени цветя и други наситени флорални мотиви. Модел, който много напомня за този на Oscar de La Renta, който звездата бе избрала да облече по време на бягството си с Бен в Париж.
Прическата ѝ е семпла – прилежно прибрана на кок коса, и е идеално решение италианската жега. А така на фона на откритото ѝ лице се открояват и малки обици-халки в златисто. Златни са и гривните, които Лопес носи на китките си, държейки плетена чанта Hermes.

Слизаме по-надолу по тялото ѝ и стигаме до глезените ѝ, за да забележим елегантните каишки, които придържат високите платформи Gucci, които Джей Ло носи. След което отново отправяме поглед нагоре и откриваме един от задължителните ѝ елементи във визиите ѝ – чифт от безбройните големи слънчеви очила.  
Цялият външен вид на певицата крещи “Лято в Италия”. Напълно подходяща за лек обяд по време на релаксиращ ден на красивия остров Капри.
А ние обръщаме специлано внимание на романтичната ѝ рокля с цветя, която би направила впечатление на всеки и навсякъде. Кокетното облекло е на Dolce & Gabbana и струва малко над 1000 долара, пише People.
Флоралните мотиви като част от облеклото за лятото винаги са били на мода. А като добавим и ярките цветове и закачливи презрамки като тези на роклята на Джей Ло – сами бихме си сътворили един зашеметяващ външен вид. 
А какво ни е необходимо? Смелост, въображение и щипка игривост. Защото преди всичко лятната визия е въпрос на усещане за лято.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Меган Маркъл в 35 факта

Днес Меган Маркъл има рожден ден. И понеже ни е любимка (а и не само на нас), подбрахме по-важните и по-любопитните моменти от живота й, без да спестяваме нищо. Черпим се с този материал за нейно здраве. Източник: Lifestyle.bg