Когато Кейт сложи обеци за 5 паунда

Да си пример за подражание е както голямо признание, така и голяма отговорност. Много от известните хора не си дават сметка за това. Не и Кейт Мидълтън. Тя за пореден път доказа, че е достойна наследница на идеалите на предишната принцеса на Уелс лейди Даяна.
Кейт и принц Уилям участваха на първото си общо събитие от три седмици насам. Двамата бяха в Скарбъроу, за да насочат за пореден път вниманието към менталното здраве на деца и младежи чрез Кралската фондация.
Принцесата беше посрещната от малко момиченце на име Кали Роуз, също облечено като принцеса в синя рокля със синя панделка в косата. То връчи на Мидълтън букет, а тя пък не пропусна да поздрави всеки, подал й ръка от събралото се множество.
От списание People отбелязват и специален детайл от облеклото й – златистите обеци, които носи, струват едва около 5 британски паунда и са на Accessorize. Кейт ги е носила няколко пъти и преди на публични събития.
Обувките й Ralph Lauren, както и чантата й DeMellier от посещението в Скарсбъроу също са стари. За сметка на това класическото бежово палто Max Mara и кашмирената рокля Gabriela Hearst са нови попълнения в гардероба на принцесата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ще превърне ли Илон Мъск Twitter в подобие на OnlyFans

Вече съвсем официално Илон Мъск е собственик на Twitter и сега всички очакват милиардерът да започне с големите промени в социалната мрежа. Има слухове, че предстоят съкращения, с които Мъск цели да намали разходите на компанията. Има и други, според които той ще предприеме нещо доста различно като подход, за да […]