Рики Мартин се развежда

Разделите сред известните личности са нещо често срещано и в повечето пъти дори не е чак толкова изненадващо.
Но понякога разпадът на дадени връзки ни идва наистина като гръм от ясно небе. Точно такъв е случаят с новината, че Рики Мартин и Джуан Йосеф се развеждат.
След шест години брак двамата обявиха в изявление, че са решили да сложат край на брака си с любов, уважение и достойнство към децата им и всичко, което са преживели като двойка през годините.
Мартин и Йосеф твърдят, че фокусът им сега ще бъде насочен към това да имат здрава семейна връзка, основана на мир и приятелство. Както и да продължат съвместното възпитание на техните деца, запазвайки уважение един към друг.
Рики Мартин и Джуан Йосеф имат две деца – дъщеря Лусия (5 г.) и син Рен (4 г.). Преди това изпълнителят на “Livin’ La Vida Loca” има още двама сина – Матео и Валентино, които посрещна през 2008 г.
От People припомнят, че Мартин и Йосеф се запознават чрез Instagram през 2015 г. и шест месеца по-късно започват да излизат. Сватбата им пък се състоя през 2018 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето защо луксът вече не е само за кралски особи

Стил, изисканост и лукс, запомнящи се класически детайли, разкошни дамаски, съвършени осветителни тела и аксесоари – високо качество и внимание към всеки детайл. Вече повече от 15 години Kristiano Brussardi предлага на ценителите на високата класа изискани мебели, в които се съчетават красиви дизайнерски решения, лукс, финес и изящност. Сред […]

Subscribe US Now