Диляна Попова и Александър Сано на Филипините – как се готвят за “Островът на 100-те гривни”

Малко след като през март стана ясно, че за първи път в българския ефир ще тръгне приключенското риалити “Островът на 100-те гривни”, научихме също, че негов водещ ще бъде Александър Сано. Не мина много време и разбрахме, че той няма да е сам в ролята си на водещ, а рамо до рамо до него ще застане актрисата и модел Диляна Попова.
В момента те са на Филипините, където се снима първият сезон на предаването. Досега няколко участници от предишни сезони на “Игри на волята” ни показаха любопитни кадри от мястото.
 Танцьорката Мирела Илиева, Мис България за 2018 г. Теодора Мудева, а също и Елизабет Кравец, чиято титла от 2023 г. беше отнета, са жените които се включиха в игрите на острова. Момичета качиха снимки в Instagram, с които показаха, че очевидно са се забавлявали по време на престоя си.
Водещата Диляна също не пропусна да сподели няколко кадри заедно с Александър Сано. Визията и на двамата определено пасва перфектно на обстановката и тематиката на шоуто. “В дивото”, написа водещата на риалитито към снимките в Instagram профила си, на които определено прилича на амазонка, а облеклото на Сано напомня на характерния стил на Джони Деп.
Междувременно Александър Сано не пропусна да покаже и как се поддържа във форма, докато е толкова далеч по работа. Актьорът качи кратко видео, в които го виждаме да спортува усилено на лодка, изпълнявайки различни упражнения, за да е в добро състояние на духа и тялото.
“Силата на фитнеса в океана”, пише Сано под клипчето.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Това ли е новият мъж до Арина Сабаленка

Годината започна обещаващо за Арина Сабаленка със спечелването на Australian Open. Но два месеца по-късно стана ясно, че гаджето ѝ Константин Колцов се е самоубил. Сабаленка побърза да поясни, че двамата не са били двойка, когато това се е случило, но въпреки това не желае да отговаря на въпроси по темата. […]

Subscribe US Now