Когато Кейт и Пипа са супер тандем

Да се ожени за Кейт Мидълтън определено е най-доброто решение, което принц Уилям е взимал през живота си. Той има до себе си красива жена, страхотна майка и съпруга и отдадена на службата си към към кралския двор принцеса. А един ден ще бъде достойна съпруга на британския крал.
Кейт обаче идва е комплект с един голям и важен бонус – нейната сестра Пипа. Двете имат изключително близки отношения, въпреки че всяка е погълната от семейството и ежедневието си. Споделят и много общи интереси. А всички толкова ги харесват, че със сигурност биха успели да постигнат всичко, което си наумят.
Според бившия кралски кореспондент за ВВС Джени Бонд, двете сестри могат да бъдат страхотен тандем, с който всички ще трябва да се съобразяват, ако се възползват от “несравнимия” дар, който притежават. След като стана част от кралския двор, Кейт Мидълтън със сигурност значително е ограничила списъка на доверените си хора, а на първо място в него са нейните родители и сестра й Пипа. 
“Да знаеш, че това, което казваш, няма да излезе по вестниците, е подарък, който е несравним за членовете на кралското семейство”, пояснява Бонд. И двете продължават да бъдат неразделни както преди, така и сега. Събира ги не само семейната им връзка, но и желанието им да направят промяна в света – например в сферата на образованието, благотворителността и грижите за психичното здраве.
Освен това Кейт и Пипа са запалени по спорта и за тях е много важно да предадат обичта към него и на своите деца. Затова ги възпитават така, че винаги в програмата им да има време както за учене, така и за физическа активност. 
През 2021 г. принцесата на Уелс стартира Кралския фондационен център за ранно детство, а Пипа завършва с магистърска степен по физическо възпитание, спорт и физическа грамотност Университета на Уелс Тринити Сейнт Дейвид. Това й дава увереност да заяви, че има достатъчно знания и умения, свързани с физическото развитие в най-ранните години, предава Woman&Home.
Затова и кралският кореспондент предполага, че ако сестрите обединят усилия около тази своя кауза, ще успеят да направят голяма промяна. Засега Кейт Мидълтън и Пипа Мидълтън не са обявили свой общ проект, но сме сигурни, че е въпрос на време това да се случи. А привързаността им както една към друга, така и към децата, е мощна движеща сила, която гарантира на двете успех.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бившата на Джизъса си хвана ново гадже, не спира да се хвали колко е... СНИМКА

Прясно разведената Полина Спасова вече намери заместник на Благой Георгиев и не крие колко е щастлива от този факт. Бившата жена на футболиста преживя голямо любовно разочарование с него и за кратко си мислеше, че никога повече няма да се обвърже.  Но в крайна сметка е намерила мъж, с когото […]

Subscribe US Now