Ужас! Бременната Сузанита отвращава с тези вулгарни голи СНИМКИ 18+

Сузанита изглежда няма намерение да се отказва от скандлания си публичен имидж и дори в напреднала бременност намери начин да прикове вниманието върху себе си с голи кадри, които не бяха добре приети от нейните последователи. 

Щерката на Орхан Мурад, който й е обидне и не разговаря с нея и майка й, ще роди първото си дете до дни. А преди това засне доста предизвикателна фотосесия, както правят голяма част от холивудските звезди, но никак не й се е получило. Вместо това си спечели нови грозен прякор. 
на кадрите Сузанита позира с черен сутин и прашки, а отгоре е ползвала атрактивна мрежа, която служи само като аксесоар и не закрива голата плът. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by @suzanita_baby

Вместо да го приемат за секси, нейните почитатели скочиха срещу фотосесията и нарекоха певицата “Свинята-майка”. Изглежда, че Сузанита няма против хейтърските коментари, тъй като не ги е премахнала от профила си, оставила ги е там, без да им обръща внимание. 
Поведението на Сузанита много често е осъждано. И докато нейният баща Орхан Мурад я защитаваше пред медиите, към днешна дата не поддържа никакви отношения с нея. Той се разведе с майка й, след което се хвана с нова жена, която в момента също е временна. Така че Орхан Мурад ще става баща и дядо и по едно и също време./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

За какво е похарчил 9 милиона долара Матю Пери

От доста години се говори, че Матю Пери има какви ли не проблеми. Като за това свидетелстваха и папарашките снимки, на които определено не изглежда добре. Е, актьорът вече е готов да разкаже своята история точно така, както смята за добре. В момента той промотира мемоарите си Friends, Lovers and the Big […]