Ето как са изглеждали Пиленцата от Монако като младоженци СНИМКА

Пиленцата от Монако, както станаха известни в мрежата Боби Манекена и жена му Нина, отново приковаха вниманието, макар този път да става дума за сантиментален спомен.

Техни последователи в социалните мрежи поискаха да видят как са изглеждали двамата на сватбения си ден. И желанието им, очаквано, бързо беше изпълнено. 
Ралица Паскалева се подигра жестоко с Пиленцата от Монако ВИДЕО

Двамата уж се разделяха, развеждаха и какво ли още не, а всъщност май през цялото време са си били заедно и са гледали сеира и реакциите за себе си в публичното пространство. Което не ги прави по-малко за смях, разбира се.
Пиленцата от Монако се събраха и хвърлиха всички в ступор с тази новина за бебе
Наскоро Нина показа сватбена снимка с Боби, на която двамата все още изглеждат съвсем нормално. Вероятно това е от периода преди да започнат да “живеят толкова луксозно”./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Nina Dimitrova (@dimitrova_nina_world)

Източник: blitz.bg
Next Post

Тейлър Суифт отвръща на удара

Наясно сме, че богатите и известните обичат да им е лесно и удобно, особено когато става въпрос за пътуванията им. Затова и много от тях разчитат на комфорта на частните си самолети. Като Тейлър Суифт. Наскоро тя беше остро разкритикувана в публичното пространство, след като излезе проучване на маркетинговата компания […]

Subscribe US Now