Стриктният режим на Жизел Бюндхен (с който се справи с раздялата с Том Брейди)

Жизел Бюндхен е известна с позитивната си нагласа към живота. Именно с нейна помощ тя успява да започне кариерата си на модел на крехката възраст от 13 години. Тя й помага да се справи и с трудни моменти като края на 13-годишния й брак с Том Брейди.
Сега 43-годишната бразилка изглежда и се чувства страхотно, като споделя някои от тайните за това в интервю за WSJ. “Животът ми сега е по-различен”, признава тя, докато продължава да се фокусира основно върху децата си – 14-годишният Бенджамин и 11-годишната Вивиан.
“Някои дни децата са с мен, в други не. Имам различни ритуали за времето, когато те са с мен и когато не са”, казва Бюндхен. Дисциплината й обаче е една и съща – тя става в 5 сутринта, за да медитира, и никога не си ляга след 10 вечерта.
Денят й започва с чаша топла вода с лимон и келтска сол, а след медитацията следва разтягане и разходка с кучето й. Моделът споделя, че тайната й да се чувства спокойна е благодарността. “Да живееш в постоянно състояние на благодарност за всичко, което имаш, е като защита за живота ти.”
Пред изданието Жизел Бюндхен говори и за стриктния си хранителен режим, който изключва бяла захар и алкохол. Тя замества “убиеца”, както нарича захарта, с мед, кленов сироп и фурми.
Повече за храненето й има в новата й книга Nourish: Simple Recipes to Empower Your Body and Feed Your Soul, в която моделът предлага рецепти като безглутенова вегетарианска пица, пиле с песто, хляб със семена и безалкохолни коктейли.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Арина Сабаленка с голямо разкритие за връзката си с Колцов

Преди няколко дни стана ясно, че бившият хокеен играч и половинка на Арина Сабаленка – Константин Колцов, е намерен мъртъв в Маями. Към момента основната версия за смъртта му е самоубийство, но тепърва предстои да се изясняват много фактори около случилото се. Всички очакваха Арина Сабаленка да каже нещо относно […]

Subscribe US Now