Арина Сабаленка с голямо разкритие за връзката си с Колцов

Преди няколко дни стана ясно, че бившият хокеен играч и половинка на Арина Сабаленка – Константин Колцов, е намерен мъртъв в Маями.
Към момента основната версия за смъртта му е самоубийство, но тепърва предстои да се изясняват много фактори около случилото се.
Всички очакваха Арина Сабаленка да каже нещо относно смъртта на Колцов, но първоначално тя предпочете да запази мълчание. Дори бе потвърдено, че тенисистката няма да отмени участието си в Miami Open. Оказва се, че всичко това си има причина.
Сабаленка използва профила си в Instagram, за да даде кратко разяснение около ситуацията и да помоли личното ѝ пространство да не бъде нарушавано.
Арина Сабаленка пише, че смъртта на Константин Колцов е немислима трагедия, но дава да се разбере, че двамата не са били двойка, когато се е случила трагедията. Въпреки това обаче тенисистката страда за загубата.
Сабаленка моли всички да уважат и личното пространство на семейството на Колцов. Припомняме, че 42-годишният бивш хокеен играч има три деца от предишна връзка.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо семейството на Михаел Шумахер продава най-ценните му часовници

Семейството на легендата във Formula 1 Михаел Шумахер ще продаде на търг осем уникални часовника от колекцията му. Очаква се търгът да се проведе на 13 май в Женева и да донесе няколко милиона на близките на Шумахер, за да могат с тях да финансират лечението му, продължаващо вече повече […]

Subscribe US Now