Банани, вибратори и голота – коя е поредната звезда, съдена за сексуален тормоз

През цялата си кариера Лизо е имала позитивно отношение към тялото си, въпреки множеството критики, които е отнасяла по свой адрес. Самата тя дори свободно се нарича “дебела” и все още често публикува снимки и видеоклипове в социалните мрежи, с които цели да покаже, че увереност не ѝ липсва, напук на килограмите.
Затова и едва ли някой е очаквал, че изпълнителката ще бъде съдена заради дискриминация по отношение на теглото не от кого да е, а от човек от собствения ѝ екип. Но е факт, че такова, а и още две други обвинения са отправени към Лизо в съда.
Другите две обвинения са за сексуален тормоз и незаконно лишаване от свобода. Делото срещу изпълнителката и продуцентската ѝ компания Big Grrrl Big Touring Inc е заведено от бившите ѝ вече танцьори Ариана Дейвис, Кристъл Уилямс и Ноел Родригес.
Те разкриват, че след като са били наети в танцовия екип на Лизо, тя си е позволила да ги тормози сексуално, докато са били в клуб в Амстердам през февруари. В документите по делото е описано, че в онази вечер изпълнителката е приканяла танцьорите си да се редуват да докосват голи хора, да хващат изстреляни вибратори и да ядат банани, стърчащи от определени места.
Нещата са ескалирали дори повече, когато Ариана Дейвис е била притискана многократно и настоятелно от Лизо да докосне гърдите на едно от момичетата, работещи във въпросния бар. По думите на адвокатите на Ариана Дейвис тя е била ужасена и в крайна сметка е изпълнила молбата на Лизо, само и само да спре да настоява.
“Ищците са възмутени от това колко малко уважение Лизо показа към телесната автономност на своите служители и хората около нея, особено в присъствието на много хора, които е наела”, пише още в жалбата.
Изпълнителката е обвинена също и в засрамване на персонала си. След като Ариана Дейвис наддава малко тегло, изпълнителката и хореографът ѝ започват да поставят под съмнение работата ѝ. В крайна сметка танцьорката е уволнена през май. Но тормозът на работното място от страна на Лизо е продължил.
Твърди се, че тя е крещяла и е обиждала и Кристъл Родригес и е пукала кокалчетата на пръстите си и е свивала юмруци, за да покаже, че заплашва да я удари.
След уволнението на Ариана Дейвис пък адвокатите ѝ разказват как тя е била заключена в стая, за да бъдат изтрити записи от телефона ѝ, за които е уверявала, че са вече изтрити, пише Insider.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Никол Шерцингер - все още в шок

Измина точно месец откакто Никол Шерцингер е сгодена жена. Двамата с Том Еванс съобщиха за годежа си в края на юни след три години заедно и по всичко изглежда, че двамата са много щастливи заедно. Самата певица сякаш не може да повярва колко прекрасно е всичко. Поне това разбираме от […]

Subscribe US Now