Одобрява ли Бен Афлек майката на Джей Ло

Джей Ло и Бен Афлек се наслаждават на своя романс. Вече официално и… законно двамата увековечиха връзката си. В неделя, 17 юли, двамата казаха заветното “Да” и споделиха част от незабравимото си преживяване с феновете си в социалните мрежи. 
“Направихме го. Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива. Двадесет години търпение”, написа поп дивата след сключването на брака си в писмо до феновете ѝ.
Какво обаче мисли майката ѝ за новата/стара любов на дъщеря си? Бел Афлек има “Да” и от Гуадалупе Родригес. 
Американската журналистка и телевизионна водеща Съни Хостин заявява пред The View, че лично е разговаряла с Лупе, според която Афлек е “истинската любов” на Дженифър, пише PageSix.
“Знаех, че ще се съберат отново. Знаех, че са влюбени”, посочи от своя страна Хостин.
А очевидно чувствата на Джей Ло към Бен са наистина силни (и намеренията ѝ сериозни), тъй като изпълнителката на On the floor смени името си на Афлек, приемайки официално фамилията на любимия си. Дали пък вече няма да се наложи да го запомним?
Въпреки това до момента, 20 юли 2022г., официалният Instagram профил на американката е под името Дженифър Лопес (Jennifer Lopez).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Елтън Джон е недоволен от музикалните класации

Големият Елтън Джон “удря рамо” на младите изпълнители. Какво по-голямо признание от това едни от най-емблематичните певци на всички времена да насърчи начинанията ти? Въпреки че е от “старата школа”, 75-годишният англичанин смята, че трябва не само да се даде възможност на новите таланти да влязат в престижни музикални класации, но […]

Subscribe US Now