Как са изглеждали Дейвид и Виктория Бекъм преди 26 години

Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория споделиха годишните си честитки за Свети Валентин, като този път използваха възможността да се върнат много назад във времето – още в зората на тяхната връзка. 
За да отбележи Денят на влюбените тази година Дейвид Бекъм сподели обща снимка с любимата си съпруга, но от ранните години на връзката им, като написа: “Честит Свети Валентин на моята валентинка.. Обичаме те, Виктория Бекъм.”
Междувременно дизайнерката Виктория не остана по-назад, като публикува не една, а цели две снимки на нея и Дейвид, които сладко позират заедно през 1999 г., година след като се сключват брак.
“26 години и все още си моята валентинка, обичам те толкова много, Дейвид Бекъм.”, пък гласи посланието на Виктория. 
Обясненията им в любов идват малко след като Виктория показа на своите последователи как да постигнат перфектните “устни от 90-те”, докато се вдъхновяваше от стария си външен вид в нов урок по грим. Влизайки в Instagram, Виктория се засне как нанася молив за устни, докато казва на своите последователи за какво да внимават, когато създават визията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Известна актриса и позабравен певец са сред участниците в "Като две капки вода" СНИМКИ

Вчера ви издадохме трима от участниците в новия сезон на “Като две капки вода”, който стартира на 19 февруари. Това са фолк певицата Кали и актьорите Христо Гърбов и Владимир Михайлов.  От продукцията пуснаха улики и за още трима от участниците. Наш репортер веднага свърза уликите и за двама от […]