Специалната коледна снимка на Джон Траволта

Коледа е време за семейството, а в живота на Джон Траволта едва ли има нещо по-важно. Особено след ненавременната смърт на съпругата му Кели Престън, след която актьорът сам отглежда двете си деца.
69-годишният Траволта публикува снимка в профила си в Instagram, на която го виждаме с децата му – 23-годишната Ела Блу и 13-годишния Бенджамин. Тримата явно са на ски курорт, защото зад тях се забелязват писти и алпийски хотели.
“Честита Коледа на всички, обичаме ви”, пише актьорът от “Брилянтин”.
Седмици преди това го видяхме в ролята на Дядо Коледа в доста забавно рекламно видео, които той отново беше споделил в профила си в Instagram.
Ела Блу и Бенджамин са децата на Джон Траволта от брака му с Кели Престън, която почина от рак на гърдата през 2020 г. Двамата са имали и друго дете – Джет, който се ражда през 1992 г., но страда от болестта на Кавазаки и умира на 16-годишна възраст в семейната вила на Бахамите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Щастливата Коледа на Надя Ферейра - първа като майка и съпруга на Марк Антъни

Много популярни личности публикуваха семейни снимки в навечерието на Коледа. Изключение не направи и семейството на Марк Антъни и Надя Ферейра, което отбеляза първото Рождество Христово на своя малък наследник. Шестмесечното момченце се появи в Instagram профила на своята майка, позирайки пред коледната елха. 24-годишният парагвайският модел пък празнува първата […]

Subscribe US Now