Бисквитите, с които Арнолд Шварценегер храни животните си (и внуците си)

Арнолд Шварценегер обича животните и не само да им се радва, но и да ги отглежда. Ето защо от доста време знаем, че в дома си легендата на бодибилдинга отглежда в дома си пони, магаре, прасе и няколко кучета.
Шварценегер дори е разкривал, че специално за магарето Лулу у понито Уиски приготвя овесени бисквитки, които се са се оказали любими и на останалите животни в къщата.
Е, не само домашните любимци са фенове на сладките изкушения, но и внуците на Шварценегер. Във вечерното шоу на Джими Фелън актьорът разкрива, че внучките му Лайла (3 г.) и Елоис (20 месеца), който дъщеря му Катрин има от брака си с Крис Прат, го посещават веднъж седмично, защото много обичат да си играят с животните.
Двете дори се нареждат на опашка, заедно с животните, за да си вземат от специалните бисквити. Арнолд Шварценегер разяснява, че въпросните бисквити са направени от овесени ядки, банани и мед.

Шварценегер признава, че внучките му обичат да си играят с животните, но не и да помагат в чистенето на помещенията, в които спят.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Под прикритие" 6 - Мариан Вълев говори за новия сезон на сериала

Вчера, 6 февруари, стана ясно, че “Под прикритие” ще има нов шести сезон. На специална пресконференция бяха разкрити и някои подробности около това така желано от всички фенове завръщане. Така стана ясно, че Юлиан Вергов ще влезе в една от главните роли, а Михаил Билалов и Мариан Вълев ще бъдат част от […]

Subscribe US Now