Истинска ли е косата на Бионсе

След известно затишие Бионсе се завърна с гръм и трясък на музикалната сцена с Cowboy Carter. Той предизвика доста противоречиви реакции, защото никой не очакваше една от най-популярните аренби изпълнителки да направи кънтри албум.
Ако оставим настрана новата й музика, 42-годишната Бионсе успя да ядоса доста хора и по друга причина. Наскоро тя лансира собствена марка продукти за коса – Cecred. Именно с употребата им тя обяснява добрия вид на дългата си и изрусена коса.
Последваха критики, че певицата е известна с факта, че често носи перука и косата, с която виждаме, не е истинска. Явно това я провокира на качи видео в личния си профил в Instagram, където виждаме точно как измива, подхранва и оформя прическата си.
“Вече 25 години поддържам русия цвят на естествената си коса и всички тези експерименти изиграха роля при създаването на продуктите на Cecred”, пише тя. Виждаме, че след измиване косата й възвръща естествените ситни афро къдрици.
Впоследствие обаче, с помощта на продукти и преса, косата й бива изправена, за да добие вида, който виждаме от рекламната кампания на Cowboy Carter. “Витае една стигма и грешно възприятие, че хората, които носят перуки, нямат дълга и здрава коса. Това са глупости”, допълва още Бионсе.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Секс, наркотици и кралска особа - признанията на Ребел Уилсън за едно щуро парти

Около британското кралско семейство от векове витаят всякакви митове и легенди. В днешни дни неговите членове са много по-близо от всякога както до обикновените хора, така и до звездите. И с последните създават доста интересни спомени. Поредното доказателство са признанията на актрисата Ребел Уилсън. В биографичната си книга, която излезе наскоро, тя говори […]

Subscribe US Now