Вижте кой е първият финалист в „Сървайвър“

Първият от тримата финалисти в „Сървайвър“ вече е ясен  и това е спринтьорката Кари.

След като оцеля над два месеца сред жестоката природа на Филипините, представи се отлично в повечето физически изпитания и спечели симпатиите на много от конкурентите си, лъчезарната лекоатлетка си извоюва място сред фаворитите за победата.
Финалът на екстремното риалити е на 27 април и тогава журито, в което влизат част от отпадналите участници, ще гласува кой да вземе чека за 150 000 лева.  

Кари беше обявена за първи финалист, след като финишира преди всички в игра, в която участниците трябваше да балансират върху нестабилна дъска и едновременно с това да редят кула от кубчета. Изпитанието въобще не е затрудни спринтьорката и тя заслужено триумфира. За останалите две места на финала ще се борят компютърната специалистка Ганка, студентката Анелия, режисьорът Зоран и офталмоложката Борислава, които се наредиха след Кари. 
Фитнес треньорът Ванко се класира последен в играта за баланс, отпадна от риалитито и ще се присъедини към журито. Вместо гняв от поражението на метри от финала, той демонстрира неочаквано смирение. „Дойдох в предаването с „голяма кошница“, вярвах, че ще съм фаворит. Е, оказа се, че не съм най-добрият във всичко и това е урок за мен. „Сървайвър“ ми показа, че егото ми е прекалено голямо“, каза той. Преди него от риалитито си отиде и учителят по физическо Денис. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Победителката от "Гласът на България" вдигна сватба СНИМКИ

Последната победителка от “Гласът на България” Петя Панева се омъжи изненадващо и неочаквано.  Талантливото момиче е вдигнало пищна сватба. Появи се и снимка на младото семейство, а Петя събра погледите с уникална сватбена рокля.  Избраникът на 21-годишната варненка е приятелят ѝ Митко. Преди дни в социалната мрежа победителката в “Гласът на България” […]