Победителката от “Гласът на България” вдигна сватба СНИМКИ

Последната победителка от “Гласът на България” Петя Панева се омъжи изненадващо и неочаквано. 

Талантливото момиче е вдигнало пищна сватба. Появи се и снимка на младото семейство, а Петя събра погледите с уникална сватбена рокля. 
Избраникът на 21-годишната варненка е приятелят ѝ Митко. Преди дни в социалната мрежа победителката в “Гласът на България” разкрива, че е получила пафти като подарък от своите родители за моминското парти. “Има подаръци, които не се измерват материално.. те се пазят в сърцето за цял живот. Благодаря ви мамо и тате”, добави тя.
 

Във фейсбук се завъртя и видео от празника, от което става ясно, че сред гостите на сватбата е и Славеят на Добруджа Калинка Вълчева. Именитата народна певица е сред първите, прозрели огромния талант на Петя, и обявява, че младото момиче е новият Славей на Добруджа.
Не е ясно дали менторката на Петя с шоуто – Галена, е била сред присъстващите на празненството./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Джина Стоева събра всички погледи с новото си хоби! Получи оферта да.... СНИМКА

Певицата Джина Стоева си намери ново полезно хоби, което изненада нейни фенове. Заниманието й е много далеч от животът на една фолк певица и със сигурност нейните колежки биха й се присмели.  Не става въпрос за йога заниманията на Джина, с които тя се занимава все по-активно и дори заяви, […]

Subscribe US Now