Най-тежкият момент за жената на Брус Уилис

През март семейството на Брус Уилис обяви пенсионирането му от актьорството заради здравословни проблеми. След обявяването на диагнозата афазия, както за Брус, който страда от нея, така и за цялото му семейство, трудните моменти за съжаление започнаха.
Ема Хеминг, съпругата на Брус Уилис, и преди е говорила открито за това, че заболяването на съпруга ѝ се отразява и на собственото ѝ психично здраве. По всичко обаче личи, че тя е силна и борбена жена, която не се страхува да се изправя пред предизвикателствата и знае как да ги преодолява.
Тъкмо тази черта от характера ѝ проличава от последния ѝ пост в Instagram. На видеото, което е качила, виждаме, че Ема се поддържа заета с различни дейности като градинарство, тренировки и рисуване. В описание към поста си тя споделя, че това лято е лятото на себеоткриването ѝ. А как го е постигнала ли?
“Намирайки нови хобита, излизайки от зоната ми на комфорт и оставайки активна”, пише Ема Хеминг към видеото си. Освен него, в краткия текст, тя съвсем откровено признава, че през този толкова труден за цялото семейство период няма как да се преминава лесно, но пък и не е невъзможно.
“Мъката ми може да бъде парализираща, но се уча как да живея с нея.”
Тези думи определено са окуражаващи, а и Ема не е сама в изпитанието. Силно я подкрепя Скаут, доведената ѝ дъщеря от брака на Брус Уилис с Деми Мур. Според нея “скръбта е най-дълбоката и чиста форма на любов” – една мъдрост, която звучи утешаващо. Но не се съмняваме, че ценни за Ема Хеминг са и пожеланията на Скаут чрез нея тя да открие спокойствие за себе си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Васил Найденов шамароса Ицо Хазарта, проговори и за баща си ВИДЕО

Васил Найденов направи много лични признания за семейството си, каквито досега или много рядко е правил, или е избягвал. Легендарният певец сподели в ефира на Нова тв, че е наследил любовта към музиката от майка си, която е била оперна певица. “Майка ми беше оперна певица. При нас идваха на […]