Ето кога ще се появи Samsung Galaxy S24

Както обикновено се случва, едни от най-интересните и желани смартфони за 2024 г. ще се появят в самото начало на годината.
Става дума за предстоящата Galaxy S24 серия на Samsung, която изглежда очакваме още в първия месец на 2024 г.
Според Макс Джамбор, технологичен анализатор и редактор на тех издания, датата, за която Samsung планира предстоящото Unpacked събитие, е 17 януари.
Джамбор коментира под пост на друг свой колега в Х, който също е получил данни за тази дата, че действително това ще е денят на събитието.
Макс също така твърди, че Unpacked ще се състои на живо в Сан Франциско или Сан Хосе, което е доста положителна промяна след няколко години провеждане на събитията във виртуална среда.
Основният фокус по време на събитието, разбира се, ще е флагманът Galaxy S24 Ultra.
Засега очакванията са, че телефонът ще е с един от най-ярките екрани на пазара, ще даде интересен прочит на въвеждането на титаниева рамка и ще е с още по-големи камерни сензори.
Интересно ще е да видим дали това ще е единственият Galaxy S24 модел, който ще е оборудван с чисто новия чипсет Snapdragon 8 Gen 3, или чипът ще бъде част и от по-достъпните Galaxy S24 и S24+.
Важно е да отбележим, че корейският производител все още не е потвърдил официално плановете си за 17 януари, така че не е изключено датата да бъде различна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ники Минаж - секси и женствена, както не сме я виждали досега

Макар и да е заета преди всичко с промоцията на предстоящия си студиен албум “Pink Friday 2”, Ники Минаж намира време да блесне и на корицата на Vogue. Минаж вече е била представяна на челната страница на арабското и японското издание на престижното списание – съответно през 2018 г. и […]

Subscribe US Now