Груби обувки и елегантност – един есенен урок по стил от Блейк Лайвли

Блейк Лайвли наистина знае как да наложи цяла модна тенденция. Доказателство за това е дръзкият ѝ, цветен гардероб, който показва не само добър вкус, но и истинско умение за нестандартни съчетания.
Наскоро Блейк Лайвли отново се изяви като кралица на модата – този път в есенен стил. Актрисата вече е извадила дрехите и аксесоарите, подходящи за хладното време, подчертавайки, че дори в много дрехи, жената може пак да бъде красива и впечатляваща. И дори и когато е сложила на краката си чифт груби, военнен тип обувки.
Миналата седмица актрисата бе уловена от папараците на една от характерните за нея разходки из улиците на Ню Йорк, обута в “олицетворението” на есенните обувки: чифт кафяви кубинки Dr. Marten.
И макар отдавна обичаните обувки да не получават нужното внимание в последно време, изборът на Лайвли напомня, че те могат наистина да бъдат вечни, ако са съчетани правилно.
А актрисата умело ги е комбинирала с класическа формула за есенно облекло, с която човек никога не би могъл да сгреши – светлосини прави джинси и голям кариран блейзър с колан. Синя ватирана чанта Chanel и чифт AirPods са последните щрихи на визята ѝ.
А удобните, макар и груби, обувки на Блейк Лайвли доказват, че кубинките ще бъдат аксесоар, който надали някога ще излезе от мода. И това е особено добра новина, като се има предвид, че колкото по-студено става, толкова по-трудно е да бъдеш хем практичен, хем модерен, както изтъкват от InStyle.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Полина разби окончателно Джизъса с това, което направи... СНИМКИ

Бърза любов, бърз брак, експресен развод, така накратко би могла да се опише развоя на връзката между Благо Георгиев и Полина. След влизането на Джизъса в “Сървайвър”, който той впоследствие и спечели, Поли набързо подаде документите за развод и сложи точка на връзката им. Неприятната изненада попари ексфутболиста след излизането […]