Секс сцената на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън се разголи за снимките на новия сезон на популярния сериал The Morning Show по Apple TV+. Кадри на 54-годишната актриса бяха публикувани от Daily Mail.
В сцената Джен, която играе телевизионната водеща Алекс, интервюира милиардера Пол Маркс (Джон Хам) в имението му в Хемптънс. След интервюто двамата се озоват в леглото заедно. Джон има богат опит в подобни сцени, след като изигра женкаря Дон Дрейпър в Mad Men. Междувременно, това не е и първият път, когато филмовата звезда Дженифър Анистън се съблича за новата си роля.
Във финала на втория сезон на сериала тя засне гола сцена под душа, като нейната героиня претърпява срив, докато се бори с коронавирус и работни проблеми. Това обаче е първата ѝ толкова провокативна секс сцена в сериала. И двамата актьори са напълно голи, като Дженифър изглежда също толкова зашеметяващо, колкото и в първата си гола сцена във филма “Раздялата” през 2006 г.”
“Тази роля никога не би могла да дойде при мен по-рано от сега”, признава тя пред Entertainment Weekly, като допълва, че това е една от най-трудните задачи, които е имала. 
Дженифър Анистън е известна със забележителната си фигура и открито споделя своите съвети и трикове за поддържане на форма. Миналата седмица звездата разкри: “Пия много вода, движа тялото си всеки ден, опитвам се да ям цели, пресни храни и да спя колкото мога повече”, каза тя пред CR Fashion Boo.
Преди време тя открито говори и за любовта си към бокса, как дава приоритет на почивката и факта, че може да събере едночасова тренировка само в 20 минути. “Мога да тренирам бокс само 20 минути и да направя толкова добра тренировка, колкото ако се потя цял час”, каза тя пред Women”s Health през юни.
“Спрях да правя 45 минути до един час само постоянно кардио, бягане и високоинтензивни тренировки, защото коленете ми вече не могат да го издържат и просто не е ефективно.” Говорейки пред британския Vogue, тя добавя: “Не само стресирате тялото си, но и се топите – кой изобщо иска да прави това?”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Лени Кравиц се снима чисто гол

Част от това да си истинска рок звезда се крие и в способността ти винаги да успяваш да шокираш. Не сме имали съмнение, че Лени Кравиц е един от най-талантливите рок изпълнители в историята, но сега вече нямаме съмнение и за друго. Че на Кравиц е най-добре изглеждащият рокаджия на […]

Subscribe US Now