Съученичка на Крисия ще скрие шапката в “Гласът на България” СНИМКИ

Съученичка на Крисия се е вдъхновила от успеха на изпълнителката на “Детска планета” и явно е решила да тръгне по нейните стъпки. Крачката, която прави сега, определено ще й донесе доста дивиденти.

Именно “Детска планета” бе песента, която прослави България на детската “Евровизия” през 2013 г., а самата Крисия стана известна точно покрай рубриката “Запознай се с малките” в “Шоуто на Слави”, което се излъчваше по bTV.
Красива троянка, известна в Италия, ще блесне в “Гласът на България” СНИМКИ

Червенокосата Михаела Генова, също има хубав глас и със сигурност е видяла възможност да повтори успеха на своята приятелка, затова се в записала за участие в предстоящия сезон на „Гласът на България“.
Михаела вече има доста изяви на сцена, включително и на джаз фестивала в София, както и опит в други музикални формати, но за съжаление все още не е достигнала популярността на своята съученичка от Националното музикално училище.

Говори се, че гласът на певицата с руски корени е поне толкова добър, колкото на Крисия и можем да очакваме, че Михаела ще бъде един от силните участници в новия сезон на музикалното шоу./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

И Радина Кърджилова без горнище

По това време на годината социалните мрежи изобилстват от летни снимки, които ни показват как прекарват ваканциите си чуждите и родни знаменитости.  В общи линии, накъдето и да се обърнем, ще се натъкнем на секси снимка по бански на плажа или около басейна на някоя звезда.  Последната такава е на Радина […]

Subscribe US Now