ММА боецът Жоро Валентинов в “Сървайвър”: Простих на Благо Джизъса!

Една люта мъжка вражда заради жена, която тлее от години, вече е в миналото. ММА боецът Жоро Валентинов официално прости на футболиста Благо Джизъса, който навремето, още докато бяха първи приятели, му отмъкна под носа плеймейтката Златка Райкова. Двамата сложиха точка на дългогодишния си конфликт в “Сървайвър”, където се борят за победа в глад и пек.

“Вече всичко е точно между нас. Благой дойде при мен, подаде ми ръка, извини ми се и аз, като един православен християнин, му простих. Сгрешил е, но вярвам, че не е лош човек”, заяви Жоро по време на племенния съвет в екстремното риалити.
Джизъса пред БЛИЦ часове преди “Сървайвър”: Семеен мъж съм, няма да се поддам!

Преди да влезе в “Сървайвър” той заяви, че няма да говори с Джизъса, който не само му открадна Златка, а и направи дете. Сега обаче двамата са неразделни в изтощителните игри, а след всяка победа на отбора им “Известни” се прегръщат като братя.
Бившият на Златка скочи брутално на Джизъса ВИДЕО
Благой отказа да влезе в подробности какво точно е говорил с баджанака си в Доминикана. “Каквото е трябвало да му кажа, съм му го казал на Жорката. Това е между нас двамата. Не мисля, че трябва да правим реклама на други хора в това предаване”, заяви футболистът, вероятно визирайки Златка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво е накарало Ирина да участва в "Ергенът 2"

Миналата седмица бе даден стартът на втория сезон на “Ергенът”, а за излъчените епизоди досега успяхме не само да се запознаем с участничките, но и набързо да се сбогуваме с две от тях. Паолина и Теодора не успяха да впечатлят Евгени достатъчно и затова не получиха рози. Сред дамите, които обаче […]