Треньорите в “Гласът на България” аха да си скочат, а Миро остана с пръст в уста заради… ВИДЕО

Много таланти минаха през сцената на “Гласът на България”, но някои от тях оставят сериозна следа с присъствието си, карайки треньорите буквално да полудеят на столовете си. Това се случи и в последния епизод на музикалното шоу, когато едно момиче от Добрич накара Мария Илиева и Дара да крещят от местата си.

Единственият, когото 18-годишната Теа Йорданова не накара да се обърне с лице към нея, беше Миро, който обаче впоследствие много съжали за решението си. Въпреки че и Миро и родом от същия град – Добрич.
“Гласът на България” поряза жестоко Камелия и Галена, такава обида не се преглъща лесно ВИДЕО

“Пак ще се бием”, зарече се Дара и се качи върху стола си заканително. Може би защото и Мария Илиева не се сдържа този път.
“Какво беше това гласище?”, възкликна тя и побърза да се подиграе на колегата си Миро, че не се е обърнал. Възхищението си към Теа не скри и мастъра Иван Лечев.

“Денят ми стартира с училище, продължава с урок по пеене и стартира работния ми ден, защото нашите са разделени от много години и исках сама да се издържам. Работя като сервитьорка в бар”, споделя чаровната Теа във визитката си. И добавя, че баща й я съветва да се занимава с “по-сериозни неща”. Нейна голяма опора е и майка й.

В крайна сметка Теа избра да се присъедини към отбора на Дара с думите: “Отивам при моята зелена половинка”, визирайки, че най-близко до родния й Добрич, откъдето е Миро, който така и не се обърна, е Варна, откъдето е родом Дара.

“Бравоо, Тея! Невероятна! Светлото бъдеще е пред теб!”, веднага коментираха развълнувани зрители в социалните мрежи, предвиждайки бляскаво бъдеще на талантливото момиче. “Освен глас, гений, сексапил има и ум”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Отново сама ли е Ирина Шейк

За първи път се заговори, че Ирина Шейк излиза с Том Брейди през юли, когато двамата бяха забелязани да интимничат заедно в кола. За футболиста това беше първа предполагаема връзка след развода му с Жизел Бюндхен от октомври миналата година, докато моделът от своя страна е разделена с Брадли Купър, от […]

Subscribe US Now