Жената на Лъчо от “СкандаУ” хвърли голяма бомба с тази СНИМКА

“Вече се чувствам толкова дебела и ми е тъпо да се крия, та… And here we go… again”. С този коментар под снимката си приятелката на Лъчо от “СкандаУ” предизвика истинска еуфория в социалните мрежи.

Новината, че двамата вече се подготвят да станат родители за втори път, накара последователите им в мрежата да ги затрупат с пожелания за предстоящото щастливо събитие.
Гаджето на Лъчо проговори за гафа в “Стани богат” и обяви, че…

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Ralitsa Konstantinova (@rali.q)

Преди време Ралица призна, че не се е влюбила от пръв поглед във вокалиста на “СкандаУ”, но пък към днешна дата любовта им изглежда повече от истинска. През 2019-та двамата станаха родители за първи път – на малката Арина, а ето, че вече е напът и нейното братче или сестричка. 
“Много са ни яки отношенията, защото сме заедно така чисто любовно, но отношенията ни са приятелски и работни. Вкъщи се обичаме, а в студиото работим”, бяха споделили преди време Ралица и Лъчо.
Приятелката на Лъчо от “СкандаУ” претърпя лек инцидент и вече е…
Казваме също, тъй като неговият приятел и колега от дуото им – Тото, бе станал баща преди няколко месеца. Тото и Кристин имат момченце – Доминик, а Лъчо и Ралица станаха родители на малката Арина през декември 2019 година. Така че “Скандау” са вече едно още по-голямо и щастливо семейство./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Колко близки са съпругата на Венсан Касел с дъщеря му от Моника Белучи

Макар в момента отношенията на Тина Кунаки с Венсан Касел да са неясни, най-малкото, което можем да кажем, е, че графикът на модела е по-натоварен от всякога. Наскоро тя се появи на бляскаво събитие на червения килим на филмовия фестивал в Кан, където беше премиерата на филма “Астероид Сити”. През февруари Тина Кунаки […]

Subscribe US Now