Фотосесията по бельо, която е ценна за Пам от “Ергенът”

Съвсем нормално е след края на втори сезон на “Ергенът” интересът към победителката Валерия Георгиева да е голям, но това не означава, че не се случват любопитни неща около останалите участнички.
Като например около Пламена Велкова, по-известна с артистичния си псевдоним Пам Велидис, която по собствена воля напусна предаването. Тя използва профила си в Instagram, за да публикува серия от снимки от секси фотосесия по бельо.
Част от нея са още три момичета – Стела Тупарова, Татяна Мирошина и Инес Боянова. Към поста Пам разяснява, че през последните 10 години, откакто се снима в различни фотосесии, е чувала за себе си какво ли не. “Всеки път вдъхновението ми да стана част от даден проект и екип е било основно идеите и крайния замисъл да водят до естетика и чувство за здравословно самовъзприемане.”
Тя допълва, че винаги е правила разлика между насърчаването на хората да харесват телата си такива, каквито са и това да водят нездравословен начин на живот. “Не исках да съм модел, за да подценявам нечии чужди форми или да подстрекавам хората да не се грижат за себе си, а защото исках да покажа, че човек може да е красив отвъд формата, която има в даден момент от живота си.”
Пам Велидис смята, че тази форма не трябва да бъде определяща за това как човек се чувства – дали е красив или пък дали заслужава да бъде обичан. “Независимо през какви периоди от живота си преминавам никога няма да се откажа от тази цел да накарам някой да повярва в себе си независимо колко трудно му е било.”
Учасничката във втория сезон на “Ергенът” завършва поста с думите, че тези кадри са ѝ много ценни, защото те отразяват различните форми на женската красота.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо и Пам от "Ергенът" се снима само по бельо

Нормално е след края на втори сезон на “Ергенът” интересът към победителката Валерия Георгиева да е голям. Но това въобще не означава, че не се случват любопитни неща около останалите участнички. Пламена Велкова (по-известна с артистичния си псевдоним Пам Велидис), която напусна предаването по собствена воля, използва профила си в […]

Subscribe US Now