Тъмни времена за Рики Мартин

В рамките на няколко дни Рики Мартин се сблъска с две събития, които заплашват не само доброто му име, но и финансовото му състояние. В края на юни бившата му мениджърка Ребека Дръкър започна да го съди за повече от 3 милиона долара неизплатени комисионни.
А преди ден срещу 50-годишния певец беше издадена ограничителна заповед.
На 2 юли полицията го е потърсила в дома му в град Дорано в Пуерто Рико, но не го е открила, за да му връчи заповедта. Според Associated Press името на ищеца не е ясно, защото такъв е пуерториканският закон за домашното насилие.
Според местния вестник El Vocero обаче става въпрос за някой, с когото Мартин е излизал в продължение на седем месеца. Той го обвинява, че след като са скъсали, певецът е продължил да го преследва и причаква пред дома му в продължение на два месеца.
Представители на Рики Мартин заявяват пред People, че обвиненията срещу него са напълно изфабрикувани и че той ще докаже правотата си. Не така обаче стои въпросът с делото, заведено срещу него от Ребека Дръкър.
Мениджърката работи с него между 2014 г. и 2018 г., както и между 2020 г. и 2022 г. Според внесените от нея в съда документи тя му е осигурила звукозаписни и спонсорски договори, организирала е турнетата му, като по този начин той е направил милиони долари, за които й дължи комисионна.
Дръкър твърди, че певецът неколкократно я е лъгал за това кога ще й бъдат изплатени парите, заради което тя го напуска през април тази година. От Variety пишат, че представители на Рики Мартин до момента не са коментирали обвиненията срещу него.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мис България 2020 се пусна без горнище на плажа! ПАПАРАШКИ СНИМКИ 18+

Мис България 2020 се пече без горнище и едва ли е очаквала това да остане незабелязано, още повече че пищния й силикон е повече от видим. 23-годишната Венцислава Тафкова наскоро е била засечена на “Свети Влас”, където е събирала тен. В един момент решила да махне горнището на банския си, […]