Когато Деми Мур е на 59, но е толкова секси по бански

Наскоро видяхме 59-годишната Мур да позира в няколко различни плажни тоалета на бранда Andie Swim в компанията на трите си момичета. Няма как да не споменем и факта, че те изглеждаха по-скоро като сестри, въпреки възрастовата им разлика.
А важното уточнение, което трябва да направим, е, че преди няколко години актрисата купи част от акциите и стана инвеститор в марката. Затова очевидно е решила, че няма по-добър начин да я изкара на печалба от този да рекламира продуктите й заедно с дъщерите си.
А понякога и сама. Доказателство за това са последните снимки в профила ѝ в Instagram, на които Деми Мур отново е по бански и отново изглежда забележително. Този път обаче колекцията от бански е дори и още по специална, заради факта, че самата актриса участва в дизайна.
 
“Като поддръжник, инвеститор и дългогодишен фен на AndieSwim, не можех да бъда по-развълнуван, когато основателката Мелани Травис ме помоли да участвам в дизайна на тази колекция. Създаването на тези бански костюми беше толкова забавно и се надявам да ги харесате толкова, колкото ние обичахме да ги правим”, пише под снимките Деми Мур. 
Това, с което Andie Swim се откроява, е, че позволява на бъдещите си купувачи да поръчат колкото модела искат и след това да закупят само тези, които им стоят добре, връщайки останалите. Тази идея много се е харесала на Мур и тя не престава да я популяризира сред феновете си.
Звездата от “Стриптийз” очевидно е нацелила добра пазарна ниша и сега ще остави името да работи за нея. Няма да се изненадаме, ако последва нова доза секси снимки с трите ѝ дъщери. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво каза Мъск след новината, че е има близнаци

Човек винаги трябва да очаква изненади от Илон Мъск. Но въпреки това милиардерът и най-богат човек на планетата винаги успява да ни хване неподготвени. Така например въобще не очаквахме, че семейството на Мъск ще се увеличава още. Но стана ясно, че през миналата година той е станал баща отново. За втори […]

Subscribe US Now