Шокиращо ВИДЕО: Ето как се променя Анелия през годините

В Инстаграм се появи микс от клипчета на фолк певицата Анелия през годините, които ясно показват през каква метаморфоза е преминала от началото на кариерата си досега. 

Чалга група в Инстаграм са се заели със задачата да покажат как родни чалга величия се променят през годините и в повечето случаи с помощта на напредналата естетична медицина стават все по-хубави и млади. 
Видеото с Анелия започва с нейна изява на концерт от 2002г., когато е едва на 20 години и кариерата й тръгва с гръм и трясък. Тогава пуска тоталните си хитове “Погледни ме в очите” и “Само мене нямаш”. Носят се легенди за сумите, които Коко Динев е дал за реклама по онова време, за да стане любимата му известна певица.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от (@chalgamussic)

Във видеото са поместени телевизионни изяви или концерти на Анелия през всичките години. Умишлено не са използвали кадри от видеоклипове, тъй като там са изключително направени и обработени чрез програми и трудно можем да добием реална преценка. 
Виждаме, че Анелия през годините е била чернокоса, а после постепенно започва да изсветлява косата и стига почти до блондинка. В последните две години се връща към тъмното и феновете са категорични, че това е нейният цвят и я съветват да не си прави повече експерименти с външния вид. 
На преден план се забелязват и корекциите по лицето на Анелия. Не можем да не отбележим по-малкият нос, който си е направила както и пипнатите учи. Но е успяла да запази женствеността си и не случайно е сочена за една от най-красивите жени в България. Пипала е по себе си, но с мярка, за разлика от много нейни колежки./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Мастагарков натопорчи питона в леглото до Рълев ВИДЕО 18+

Решението на Мастагарков и Рълев да спят в едно легло в Резиденцията в ‘Игри на волята” отприщи множество подигравателни коментари от страна на зрители. Още повече, че спалното им бельо е доста романтично, а камерите ди дадоха да се излежават голи един до друг.  Бившият футболист се изпусна пред камерите […]