Емрах нанесе нов удар на фамилия Стораро, показа новото си гадже СНИМКА

Малкият син на Тони Стораро – Емрах, вече тотално се е отърсил от негативните спомени от връзката си с Теди Александрова и се носи на крилете на любовта с ново момиче. 

Той не се подчинява на семейството си, че трябва задължително да се ожени за девствено момиче и побърза да им нанесе нов удар в раната с появата на нова тръпка. 
Малкият наследник на известната фамилия показа новата си на снимка в Инстаграм.  На фотоса той позира в компанията на очарователно момиче, като двамата са вплели ръце. Снимката е направена на яхта, плаваща по Босфора в Турция.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Emrah (@emrastr)

Феновете на Емрах веднага отбелязаха, че красивата брюнетка по всяка вероятност е героиня от клипа към песента му „Ти на мен ли“.
След скандалната раздяла на Емрах с Теди Александрова, певецът дълго време пазеше личното си пространство, без да афишира връзките. Явно сега е дошъл моментът отново да сподели пред последователите си щастлив личен момент.
Но това със сигурност няма да се хареса на неговите родители, които искат да му намерят девствено момиче и да го оженят насила, както направиха с Фики./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Осуетеният опит за убийство на кралица Елизабет

Бил ли е заплашен животът на Елизабет Втора по време на държавните й посещения в САЩ? Наскоро публикувани документи на ФБР, които станаха публично достояние след смъртта й, дават положителен отговор на този въпрос. С най-много подробности е описано посещението на покойната кралица на Източния браг на Щатите през 1983 […]