WrestleMania 40 – голямото завръщане на Дуейн Джонсън в кеча

Дуейн Джонсън от доста години загърби кеча, за да се концентира върху кариерата си в киното, която му донася наистина много милиони.
От време на време обаче Скалата се качваше на ринга, за да екзалтира феновете на WWE, но не и в цял мач. Е, това се промени през изминалия уикенд по време на най-голямото събитие в света на кеча – WrestleMania 40. Именно тогава се състоя голямото завръщане на Дуейн Джонсън в кеча
Връщането на Джонсън на ринга се подготвяше от повече от месец като за това време бе добре проявен конфликта му с Коди Роудс. След няколко демонстративни шамара и набивания с колан от страна на Скалата се стигна и до голямата вече, в която той обедини усилия с браточев си Роман Рейнс, за да се изправи срещу Роудс и Сет Роулинс.
Мачът по двойки бе наистина зрелищен и изпълнен с много обрати, а 51-годишният Дуейн Джонсън показа не само невероятна физика и издръжливост, но и че още го бива между въжетата. Самият той сподели в Instagram, че се подготвя стриктно за този мач от два месеца.
В крайна сметка, Скалата и Рейнс спечелиха мача и Шампиона на народа получи своето. Радостта обаче бе помрачена, защото в неделя Роман Рейнс загуби от Коди Роудс, за да може вторият да вдигне колана на Undisputed WWE Universial Championship.
Сега остава да разберем дали ще видим мач между Роудс и Джонсън, в който всичко да бъде решено веднъж завинаги. Но едва ли Скалата ще се завърне напълно в кеча и ще го гледаме всяка седмица. Междувременно Дуейн Джонсън се похвали в социалните мрежи, че WrestleMania 40 е било най-продаваното единично събитие в историята на WWE. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Серина Уилямс с нов бизнес

Изминаха две години откакто Серина Уилямс се оттегли от активната си спортна кариера. Което в никакъв случай не означава, че смята да си почива и да не се занимава с нищо. Още по време на златните си години в тениса тя не спира да инвестира в различни компании, а сега […]

Subscribe US Now