Шокиращата и неочаквана комбинация от Сара Джесика Паркър

Когато преди две десетилетия се появи, “Сексът и градът” се оказа така нужната телевизионна история за живота на всяка съвременна жена в големия град. Освен че говореше без задръжки за секс, разбира се, оригиналният сериал на НВО предефинира и много неща в модата.
Екстравагантният стил на обличане на Кари (Сара Джесика Паркър), сексапилните тоалети на Саманта (Ким Катрал), консервативно-шикозните на Шарлот (Кристин Дейвис) и бизнес костюмите на Миранда (Синтия Никсън) бяха вдъхновение за милиони.
Именно благодарение на “Сексът и градът” светът научи за дизайнера Маноло Бланик, а обувките му достигнаха главоломни продажби. Затова и нямаше как да очакваме нещо по-малко впечатляващо от тоалетите в продължението на сериала 20 години по-късно.
Първият сезон на “Просто ей така” не ни разочарова, нищо че дизайнерката, която направи култов “Сексът и градът” – Патриша Фийлд, не е в екипа му. А доколкото можем да видим от кадри от снимачната площадка, и вторият сезон ще продължи да ни служи за модно вдъхновение това лято.
Но един кадър от последните дни успя да ни изненада – Кари Брадшоу беше заменила любимите си Manolo Blahnik с нещо съвсем не толкова елегантно. Чехли върху бели хавлиени чорапи… Е, да – чехлите са Gucci, но това не омаловажава факта, че комбинацията е доста спорна. И все пак, и все пак… Не бива да забравяме, че това е Кари Брадшоу – кралицата на стила в Манхатън.
Втори сезон на “Просто ей така” се очаква да излезе това лято в НВО Мах.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Том Брейди и един буркан с пясък за 100 000 долара

Миналата седмица Том Брейди леко изненада не само почитателите си, но и феновете на американския футбол, обявявайки, че се отказва от професионалния спорт. Изненадващото бе, че решението му дойде около година след като първо се отказа, а след това се отметна и продължи с кариерата си. Е, може би не […]