Край! Мария Игнатова показа вратата на Нойзи, писна й от…

Една измамна история ще преключи с очакван край. От дни се говори, че краят на брака на Мария Игнатова и Ивайло Цветков – Нойзи е настъпил.

Да, официална молба за разтрогване на брака им още не е подадена, но най-важното – решението, е взето. Познайте от кого – не е сложно – от Мария, разбира се.
На всяка жена ще й дойде до гуша ако до себе си има мъж, който се води хипер умен, води се мега интелектуалец и върховен ерудит, но… се води. А стане ли дума теорията да мине на практика, издиша отвсякъде, пише standartnews.com. 

През цялото време Мария беше мъжът в семейството им – тя настани Нойзи в своята къща, тя печелеше повече пари, тя домакинстваше и му слугуваше, тя… за всичко тя. Е, явно й омръзна, еле пък след капака на всичко – мъжлето й хванато кьоркютук пияно и отведено в ареста.
Самата Мария показа, че отношенията й с Нойзи са дотук вчера, когато по време на наградите “Златна игла” се появи съвсем сама. Тя никога, абсолютно никога не е била на събитие без мъжа, когото обожаваше, а снощи дори дефилира като манекен на подиума, докато Нойзито липсваше.
“Крайно време беше, но по-добре късно, отколкото никога. Какво го беше помъкнала тоя търтей на гърба си”, коментират потребители в нета./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Измамиха жестоко Константин, семейството му остава без... ВИДЕО

Интернет измамници са прекарали жестоко попфолк певецът Константин точно преди коледно-новогодишните празници. За това се оплака самият той в социалните мрежи. Мошениците разплакали семейството му, след като го оставили без подаръците, които Коцето поръчал. Константин проплака за гаврата, която му спретнали измамниците и показа торба, която му пратили те. Както […]

Subscribe US Now