И Фики Стораро се пренесе в Дубай, и веднага показа как се…

Тазгодишният национален празник на България поп фолк певецът Фики Стораро реши да посрещне доста далеч от родината си. Звездата отпраши директно към Дубай, където се отдаде на лукса и глезотийки заедно със съпругата си.

Изпълнителят, който преди две седмици вдигна пищно парти за 5-ия рожден ден на сина си, явно е решил да си направи кратка, или пък не чак толкова кратка, почивка, в която да посвети време на любимата си. И както се вижда, релаксира като за световно!
Обвиниха Фики Стораро в нагла кражба, ето кои още са замесени! ВИДЕО

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Fiki (@fikistoraro)

Почивката в Дубай вероятно е дошла като идея на изпълнителя след серията от неприятни случки у нас. Наскоро той беше обвинен в кражба, часове след като пусна новата си песен в You Tube канала си – и въпреки че тогава той не демонстрира да се е трогнал много, все пак сме сигурни, че се отразява на самочувствието му.
Преди това обвинение, към него имаше и още едно – отново за песен. И в двата случая обаче, Фики Стораро не намери за нужно да дава обяснения, с изключение на това, че тепърва ще си търси правата съдебно.
Фики Стораро загуби хиляди след хакерска атака СНИМКИ
И за капак в края на февруари Фики стана жертва и на нагла хакерска атака, вследствие на която профила му в социалната мрежа просто изчезна. Изглежда сега, в Дубай, поп фолк звездата ще компенсира нервите с приятни емоции в любима компания./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Зима ли? Преслава откри сезона с тази секси СНИМКА 18+

Температурните промени у нас ни най-малко не стряскат поп фолк дивата Преслава, просто защото тя бързо си стегна куфарите и отпраши на топло и достатъчно екзотично местенце, където да събира естествен витамин Д. Изпълнителката пусна ултра секси снимка в профила си в социалните мрежи, която нагорещи последователите й. На кадъра […]