Първата публична поява на Робът де Ниро след раждането на седмото му дете

Преди малко повече от две седмици стана ясно, че 79-годишният Робърт де Ниро е станал баща за седми път. Самият той издаде новината по време на интервю, когато журналист му задава въпрос за шестте му деца. “Всъщност седем. Току-що ми се роди бебе”, казва актьорът.
Малко по-късно де Ниро издаде още подробности около детето му, от които научихме, че то е било планирано, че е момиченце и че името му е Джиа Вирджиния Чен-Де Ниро. Родено е на 6 април, с тегло 3.600 кг.
Няма и два месеца след раждането на бебето и двамата родители се появиха заедно на провеждащия се в момента 76-и филмов фестивал в Кан. Актьорът бе забелязан да държи за ръка половинката си Тифани Чен по време на премиерата на новия филм с негово участие Killers of the Flower Moon. Робърт де Ниро бе елегантен в черен костюм, а приятелката му бе ослепителна също в черна рокля без презрамки. За двойката се знае, че се среща от 2021 г.
Актьорът става баща за първи път през 1976 г., когато заедно с тогавашната му съпруга Даян Абът посрещат сина си Рафаел (46 г.). Де Ниро осиновява и Дрена (51 г.), дъщерята на Даян Абът от предишния ѝ брак. По-късно на актьора му се раждат близнаците Джулиан и Арън (27 г.) от Туки Смит, както и Елиът (25 г.) и Хелън (11 г.) от Грейс Хайтауър.
В интервю от 2019 г. за Us Weekly актьорът споделя повече за бащинството. “Обичам децата си, просто да бъда с тях”, издава той. Но добавя също, че ролята му на баща не е лесна. “Понякога е забавно и обичате децата си, а понякога искате да ги убиете! Когато имаш хубави моменти, забравяш за онези, които не са били добри.”
На 79-годишна възраст, Робърт де Ниро е не само баща, но вече и дядо на четири деца. Дъщеря му Дрена има син Лео (19 г.), а Рафаел пък има три деца от бившата си съпруга Клаудин ДеМатос, припомня Us Weekly.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Дръзката визия на Ирина Шейк

Гардеробът на Ирина Шейк в Кан може лесно да се обобщи с една дума: дързък. Супермоделът реши да покаже малко плът на бляскавото събитие и визията ѝ не остана незабелязана. Ирина присъства на премиерата на червения килим на Firebrand.  Филмът е историческа драма и разказва историята на Катрин Пар, последната […]

Subscribe US Now