Какво се случва с дъщерята на Дейвид Хасалхоф

Дъщерята на Дейвид Хаселхоф Тейлър Хаселхоф вече е омъжена жена. 32-годишният агент по недвижими имоти за 33-годишния Мадисън Фиоре сключиха брак на 4 февруари в Ethereal Gardens в Ескондидо, Калифорния, разкриват от Yahoo Life. Тейлър признава, че е било “зрелищно” да види толкова много от семейството и приятелите си, събрани заедно на големия й ден.
“Никога няма да забравя този момент, когато видях толкова много познати и обичани лица. Беше просто емблематично чувство. Беше толкова зрелищно.” Както може да се очаква, Тейлър е предадена на бъдещия си съпруг от нейния звезден баща от “Спасители на плажа” – Дейвид Хаселхоф. И двамата изглеждат страхотно, докато вървят към олтара под звуците на “Bittersweet Symphony”.
И въпреки че булката се опитва да контролира емоциите си, тя не успява да се овладее, когато вижда баща си. Тогава започва “истерично плаче” със сълзи от радост, разкриват от People. 
“Мисля, че причината, поради която започнах да плача, когато видях баща си, e защото той винаги е бил голяма светлина в живота ми. Той също е толкова подкрепящ и толкова любящ и знам колко много го е грижа за моето благополучие и моето щастие.”
Тейлър и Мадисън първоначално се запознават в приложение за запознанства, като се сгодяват през декември 2021 г. Снимки от сватбата за момента могат да се видят само на истории в профила на Тейлър Хасалхоф.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Обраха Ути Бъчваров в Австралия, стаята му е обърната нагоре с краката

Ути Бъчваров преживя кошмарна и инфарктна ситуация по време на пчоивката си в Австралия, където отиде да се гмурка. Настроението на известния готвач било помрачено, след като му се наложило да изпита едно от най-отратителните чувства на света.  Оказва се, че навсякъде по света има лоши хора, които не ти […]