Обраха Ути Бъчваров в Австралия, стаята му е обърната нагоре с краката

Ути Бъчваров преживя кошмарна и инфарктна ситуация по време на пчоивката си в Австралия, където отиде да се гмурка. Настроението на известния готвач било помрачено, след като му се наложило да изпита едно от най-отратителните чувства на света. 

Оказва се, че навсякъде по света има лоши хора, които не ти мислят доброто. А на Ути му се наложи да изпита гадното чувство някой да ти рови в личните вещи и да открадне най-ценните. 
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 

 
 

 
 

A post shared by Uti Bachvarov (@utibachvarovofficial)

Ути разказа как е отишъл да се смурка в Големия бариерен риф и как килограмите му са забавлявали целия екипаж. 
“Гмуркал съм се на много места по света, нямаше как да не се гмурна и в Големия бариерен риф. Дайвинг екипът оптимистично ми осигури най-големия неопрен, който имаха в центъра за гмуркане. Типично в мой стил, се заклещих в него. След самостоятелна борба с неопреновия костюм, професионален тим от двама души видя мъките ми и ме освободи от оковите му”, през смях разказва той. 
Макар и без пълна екипировка, все пак е успял да се гмурне във води с температура около 28 градуса, в които не далеч от тях плуват акули, токсични медузи и скатове. 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Uti Bachvarov (@utibachvarovofficial)

Това е забавната част от деня, но когато се прибрал в хотелската си стая му се доревало. Цялата стая била обърната в краката нагоре и липсвали много от личните му вещи. Очакваме подробности от Ути за случката, която развали целия му престой в Австралия. 
А заради тази екскурзия е пропуснал юбилея на своя колега шеф Иван Манчев, но не пропусна да му прати видео честитка, която е направил малко преди да се качи на самолета./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Филмите, които Салма Хайек е искала да снима, но никой не ѝ е предлагал

Спокойно можем да кажем, че Салма Хайек отдавна е успяла да избяга от образа, с който проби в киното. А именно на секси изкусителката. В ново интервю за GQ Hype мексиканската актриса признава, че именно това я е тормозило с години. Хайек казва, че ролята ѝ в “От здрач до зори” (1996 […]