Екзотичните приключения на Диляна Попова в Коста Рика

Винаги се радваме на снимките на Диляна Попова в Instagram. Нормално – животът на една от най-красивите българки няма как да не буди интерес у всички.
За радост напоследък някои от постовете й са не само секси, но и доста провокативни. А в едно нещо няма никакво съмнение – където и да отиде и каквото и да прави, Диляна Попова винаги излъчва такъв сексапил, че не можем да откъснем очи от нея.
Наскоро тя ни зарадва с няколко страхотни кадъра от една от последните си ваканции в екзотичната Коста Рика. Диляна Попова никак не обича да прекарва зимните месеци в България, като няколко пъти вече избира Малдивите за своите морски бягства. Родният модел често лети до някое топло и красиво местенце, където да се порадва на слънчевите лъчи, когато тук у нас е толкова студено и мрачно.
Сега Диляна отново успя да провокира интереса ни – от една страна, заради начина, по който изглежда, а от друга и заради мястото, на което е избрала да почива. Не можем да отречем, че дивата и красива Коста Рика определено ѝ отива и ни кара да се замислим дали пък да не е следващото ни планирано приключение. 
Едно е сигурно, трябва много да внимаваме там, защото освен страшно красива държава в Централна Америка, е и дам на едни от най-отровните насекоми на планетата. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ясна е причината за смъртта на съпруга на лейди Габриела

Точно преди седмица Бъкингамският дворец сподели новината за смъртта на Томас Кингстън, съпруг на лейди Габриела Уиндзор, която е дъщеря на принц Майкъл от Кент и втора братовчедка на крал Чарлз Трети. 45-годишният Кингстън е открит безжизнен в дома на родителите си в Глостършир на 25 февруари. Тогава полицията заяви, […]

Subscribe US Now