Хари и Меган по петите на Уилям и Кейт

Само за седмица няколко различни членове на кралското семейство се оказаха в САЩ, на няколко километра разстояние един от друг, но без да се срещат помежду си. Визитата на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Бостън тъкмо приключи, когато във Вашингтон пристигна Софи, съпругата на по-малкия брат на крал Чарлз принц Андрю.
Софи, херцогиня на Уесекс, получи награда за хуманитарните си дейности от Хилари Клинтън. Но едва ли имаше достатъчно време да й се порадва, защото вниманието бързо беше привлечено от “ренегатите” на кралското семейство.
Принц Хари и Меган Маркъл се появиха в Ню Йорк във вторник, 6 декември, също за да бъдат наградени за някои от каузите, за които се борят. Двамата присъстваха на връчването на призовете на Ripple of Hope на фондацията Robert F. Kennedy Human Rights.
Двамата взимат награда за борбата си с расовата несправедливост, психичното здраве и влиянието върху обществото, което оказват чрез собствената си фондация Archewell. Наградата им е връчена от дъщерята на Робърт Кенеди Кери.
People цитират по-ранно интервю на Кери Кенеди за решението да отличи херцога и херцогинята на Съсекс. “Те отидоха при най-старата институция във Великобритания и й показаха къде бърка, че не може да поддържат расизъм в институцията, че не може да прикриват проблемите на психичното здраве”, казва Кенеди по отношение на позицията на Хари и Меган в кралското семейство.
Тя допълва, че според нея двамата са постъпили “геройски”. Принц Хари и Меган Маркъл се появиха на церемонията на Ripple of Hope в пълния си блясък – Хари беше избрал класически костюм в черно, докато Меган носеше дълга бяла рокля с голи рамене на Louis Vuitton.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ники Минаж в 21 факта

Днес, 8 декември, рожден ден празнува американската рап изпълнителка Ники Минаж. Източник: Lifestyle.bg