Нов обрат за Вергов! Колеги неочаквано му забиха нож в гърба

Юлиан Вергов уж имаше много поддръжници във войната с Диана Димитрова, която го обвини, че я е пребил, но колегите му малко по малко започват да му обръщат гръб. Първо го махнаха от шоуто на Нова тв “Като две капки вода”, а сега е заменен в спектакъл, в който участваше заедно със своята учителка по актьорско майсторство – Цветана Манева.

Спектакълът, в който се очертава Юлиан Вергов да прекрати участието си, е „За любовта” по текстове на Яна Борисова, която тази година взе награда „Икар” за най-добра пиеса.
Ето го мощния удар на Диана Димитрова след бомбата от Вергов!
Това е единственото представление, в което към момента се изявява Цветана Манева. Възрастната актриса обяви през май миналата година, че слиза от сцената, но през есента се завърна именно в „За любовта”.

Проектът беше замислен като театрално-музикален пърформънс, с който Яна Борисова да отпразнува своя юбилей, но тъй като се оказа успешен, последваха още много представления. Освен Манева, в него бяха ангажирани Юлиан Вергов, който се води неин любим ученик, Стефан Вълдобрев, Дарин Ангелов, Боряна Братоева и др.
Първото име, което изчезна от проекта, след като гръмна скандалът с побоя над Диана Димитрова, беше на Стефан Вълдобрев. Той досега не е се е изказал официално по темата. Когато след месеци мълчание Вергов обяви позицията си – че не е имал връзка с колежката си, че не я е бил, а само я е нападнал словесно заради нещо, което видял в телефона на 15-годишната си тогава дъщеря, родните артисти скочиха масово в негова защита.
Елен Колева проговори за битата Диана Димитрова и се нахвърли срещу Вергов и мафията в гилдията
Стефан Вълдобрев обаче бе сред тези, които не написаха в социалните мрежи нищо по темата. Това, че той вече няма да се изявява в „За любовта”, не направи кой знае какво впечатление на никого. Така или иначе актьорът, който е по-известен като музикант, продължава да участва в друг спектакъл по текст на Яна Борисова – „С гръб към залеза”, където Вергов се е случвало да го замества, пише “Хотарена”.
От 24 април се очаква на мястото на Вергов в „За любовта” да излиза колегата му Александър Сано. Всички обявени към момента представяния след тази дата, са без Юлиан. Яна Борисова официално застана на страната на актьора в конфликта му с Диана Димитрова.
Тя публикува на официалната си страница във Фейсбук неговата позиция, обявявайки, че безусловно го подкрепя. „Никога няма да спра да защитавам актьорите, с които работя. Никога няма да позволя да ги обиждат, заплашват или нараняват. Нямам други средства, но имам… думите! Внимавайте!
Юлиан Вергов е един от актьорите, с които работя. И аз се гордея с това”, написа Борисова. И въпреки това засега май не предвижда да го включва в свои проекти, след като изиграе това, за което е бил ангажиран преди скандала. Разбира се, възможно е отсъствието на актьора да се дължи на негова ангажираност в други проекти./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

"Или си вътре, или вън" - Сара Фъргюсън за принц Хари и Меган Маркъл

Вероятно много хора имат свое мнение по въпроса трябва или не трябва принц Хари и съпругата му да присъстват на коронацията на крал Чарлз на 6 май тази година. Сара Фъргюсън, бившата съпруга на принц Андрю, също има какво да каже. 63-годишната майка на принцесите Беатрис и Йожени даде интервю […]

Subscribe US Now