Колко секси е гаджето на Григор Димитров

Григор Димитров и Мадалина Геня са заедно от няколко месеца и колкото не искат да се крият, толкова и не искат много-много да се показват. В профилите на двамата в социалните мрежи общите снимки са рядкост и изключение, а повечето се публикуват като история колкото да погъделичкат любопитството и след това да изчезнат.
Така преди няколко дни разбрахме, че Гришо и новата красавица до него са на романтична и екзотична ваканция, като точната дестинация остана неясна. Знаем само, че са на топло и красиво място и че са по-влюбени от всякога. А от снимките е повече от ясно, че много си отиват като двойка.
Геня може да предпочита да не качва снимки с Григор Димитров, но за сметка на това редовно радва хилядите си почитатели със секси снимки по бански или предизвикателно облекло. Те ни доказват, че тенисистът е ценител на женската красота и много мъже отново могат да му завиждат.
Мадалина също определено има с какво да се похвали, а перфектно оформеното й тяло е видимо, че е резултат на усилени тренировки. И сега тя бере сладките плодове на труда си като рекламно лице на различни марки, които я предпочитат с по-малко дрехи.
Загадъчната красота на Геня не може да остави никой мъж безпристрастен и сме сигурни, че Григор Димитров лесно се е поддал на нейния чар. Надяваме се по-често да ги виждаме заедно, защото определено са радост за очите.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Непубликуваните снимки на принцеса Беатрис

За разлика от сестра си Йожени, принцеса Беатрис не поддържа профили в социалните медии, поне не такива, които да са ни известни. Затова и личният й живот е малко по-далеч от обществеността. Освен когато съпругът й не реши да хвърли светлина върху него. Едоардо Мапели Моци използва профила си в […]

Subscribe US Now