Не сте очаквали да видите 51 г. Ваня Щерева в такъв вид СНИМКИ 18+

51-годишната Ваня Щерева отново шокира последователите си в социалните мрежи с кадри, които са крайно неподходящи за нейната възраст. Явно писателката изживява втори пубертет, след като не спира да се снима гола в пози, които подхождат повече на някоя плеймейтка или силиконка. 

Майката на Мила Роберт се пусна в мрежата по черно боди и в много предизвикателни пози, сякаш са правени за някой филм за възрастни. 
 

“Ще се обличам, както си искам, ще се снимам, както си искам, ще разпъвам акордеони, китари и квот си искам, ще съм си на колкото години си искам, събирам им заглавията и от тях ще напиша песен. Даже я започнах вече, много идиотски става текстът”, пише тя под трите горещи снимки. 
На едната снимка е с китара в ръка, а на другите се чекне като някоя плеймейтка на конкурс. Впечатление правят голите бедра на Щерева, която с всяка следваща снимка става все поо-смела и дръзка. “Не й отива на годините. Иначе всеки е свободен да прави каквото си иска, ама все пак…”, коментират в нета./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Отново ли е сам Леонардо ди Каприо

Още преди пандемията изглеждаше така сякаш Леонардо ди Каприо най-после е намерил любовта в лицето на Камила Мороне. Е, връзката им е критикувана заради възрастовата разлика между 47-годишния актьор и 25-годишния модел, но това не ги спря да са заедно. Двамата, разбира се, не казваха абсолютно нищо по-лично за връзката си, което е […]