Травмиращите преживявания на Мейзи Уилямс от детството ѝ

Трябва да го признаем, ако не беше участието ѝ в Game of Thrones, днес Мейзи Уилямс едва ли щеше да е толкова известна. Ако въобще бе станала известна.
За нея именно това се оказа ролята, която я изстреля при звездите в Холивуд. Но това, че в професионален план всичко за актрисата се развива прекрасно не означава, че в личен план нещата са по мед и масло.
В подкаста The Diary of a CEO Уилямс за първи път загатва, че е имала проблемни отношения с баща си. Според People, актрисата казва, че до осемгодишна възраст връзката с баща ѝ е била травматизираща и не иска да навлиза в кой знае какви подробности, защото това касае не само нея, но и близките ѝ.
Мейзи Уилямс не уточнява какви точно са били проблемите с баща ѝ, но пък споменава, че заради тях не е можела да спи добре. И дълго време не е осъзнавала, че травмиращите неща, които е преживяла, всъщност са били проблем и въобще не е трябвало да се случват.
Според 25-годишната актриса по онова време останалите деца не са разбирали болката ѝ или защо е била толкова уплашена. Повратният момент за нея е дошъл, когато е била осем, и един ден един от учителите не я е привикал и попита дали всичко е наред.
А днес тя продължава да разсъждава над всичко, което ѝ се е случило в детството и е достигнала до извода, че не трябва да се чувства виновна за нищо. Просто защото ако не е била тя, на нейно място е щял да бъде друг човек, който също да понесе страданията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Откраднала ли е Хейли Бийбър гаджето на Селена Гомес

Хейли Бийбър и Джъстин Бийбър тъкмо отпразнуваха четиригодишнината от брака си, но за самото начало на връзката им все още не спира да се говори. Особено след като феновете продължават да се вълнуват от въпросите около края на връзката на певеца с предишната му приятелка – Селена Гомес. За цялата […]