Иво Аръков празнува една година любов със сексапилната Габи СНИМКИ

Секссимволът Иво Аръков се оказа мъж за пример. Година след като афишира връзката си със сексапилната Габи, актьорът от „Съни бийч“ все още е с красавицата и не поглежда встрани. Двамата са неразделни от миналия май, а сега празнуват 12 месеца заедно.

Вместо със скъп подарък по случай годишнината, Аръков изненадал любимата си с пътешествие из България. Двамата се разходили по романтичните поляни на Сопот, а след това се качили до атракцията „Орлово око“ в Родопите.
Иво Аръков отърва кожата от смъртна опасност! СНИМКИ

„Ценя малките моменти и мисля, че едно приятно преживяване има по-голяма стойност от едно бижу на „Cartier“, категоричен е Иво, който явно не обича да подарява скъпи украшения.
В това отношение той въобще не прилича на героя си в „Съни бийч“ – морския спасител Младен, който в новия сезон на сериала взе огромен кредит, за да купи годежен пръстен за любимата си Дарина (Лидия Инджова).
В поредицата, която се върти всеки вторник и сряда по bTV, той няколко пъти се опитва да направи предложение за брак на научната работничка, но, на този етап, удря на камък./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg