Даниел Радклиф вече е баща

Наскоро Даниел Радклиф публично се похвали за хубавите неща, които му се случват в личен план. Актьорът, популярен с участието си във филмовата поредица “Хари Потър” бе щастлив да каже, че е в очакване на първото си дете.
Сега, близо месец по-късно, Даниел и половинката му Ерин Дарк вече са родители.
Макар и все още да няма официално изявление от тяхна страна, неведнъж двамата са засичани из улиците на Ню Йорк, където живеят, бутайки бебешка количка.
В допълнение на това техен представител потвърди пред MailOnline, че Даниел и Ерин са посрещнали първородното си дете. Без обаче да дава информация за това кога точно се е случило събитието или какъв е полът на детето.
Малко по-рано пък близък до двамата актьори източник сподели пред Daily Mirror, че те са “абсолютно развълнувани от перспективата за родителство и нямат търпение да станат тричленно семейство”, пише Bang Premier.
Даниел Радклиф, колкото и дискретен да е по отношение на личния си живот, все пак неведнъж е заявявал колко щастлив е с половинката си Ерин. Двамата са заедно повече от десет години – запознават се по време на време на снимките на филма Kill Your Darlings и оттогава са неразделни. Фактът, че споделят обща професия още повече помага на на добрите им отношения.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Има ли вражда между Емили Ратайковски и Оливия Уайлд (заради Хари Стайлс)

През последните месеци Емили Ратайковски сменя мъжете, с които излиза, толкова бързо, че ни е трудно да им хванем края. Последно моделът влезе в полезрението ни с едно видео, на което се вижда как си разменя страстни целувки с Хари Стайлс. Засега обаче не знаем дали между двамата има нещо по-сериозно. Към […]

Subscribe US Now