Слави Трифонов: Да, признавам новината за Тита и мен, отговаря на истината! ВИДЕО

Шоуменът Слави Трифонов даде категоричен отговор на въпрос, от който вероятно мнозина са били убедени, че ще се измъкне. Той бе гост на Йонислав Йотов, по-известен като Тото от “СкандаУ” и двамата си говориха цели три часа на най-различни теми.

Разбира се, Слави бе запитан за емблематичното си шоу, което води цели 19 години в ефира на bTV, а онова, което сподели пред всички, няма начин да не предизвика сега лавина от коментари.
Нов резил за Тото от “СкандаУ” след гафа с Ботев и Левски ВИДЕО

“Защо спря да водиш “Шоуто на Слави Трифонов”?, попита го Тото, а Дългия направи 10-15-секундна пауза и отвърна така: “Краткият или дългия отговор искаш?” Тото избра второто и последва няколкко минутен монолог:
“Виж сега. Воденето на такъв тип шоу всеки ден по този начин е много различен момент от представата на хората, които гледат и моята представа в началото. Ето ти сега задаваш въпрос, но си толкова освободен от липсата на един куп ангажименти, които са свързани с определено време, определен рейтинг най-вече.
Тото от “СкандаУ” изтрещя съвсем, призна за духове, опит за убийство и 4-ти километър ВИДЕО
С определени резултати, с толкова много участници – екипа на шоуто е от около 150 участници, ти си върха на иглата и трябва да направиш всичко възможно те да бъдат добре организирани и в крайна сметка, да има добър резултат, защото ти си базиран на рейтинг. Този рейтинг означава, че ще може да ти платят и ти да платиш на хората си.

Договорът беше такъв, че ако нямам този рейтинг те автоматично ти прекратяват договора. От този рейтинг зависи цената на рекламата, а от рекламата зависи дали изобщо ще получиш пари. Това е всеки ден, но не това е проблема, по-скоро водещия е този, който изпълва със съдържание и затова се казва „Шоуто на Слави Трифонов“.
Ти си го кръстил по тъпия начин „При Тото“, но пак е твоето име там. Ти си този, който ще се издъни накрая, няма да се операторите, няма да е режисьора, няма да е майка ти, ти си този, който ще се издъни накрая – отговорността е при тебе. Тази отговорност в една частна телевизия и в началото и в това време, което беше 22:30 изисква много специален ритъм и начин на живот, освен всичко друго.
Ето я тайната дъщеря на Тото от “СкандаУ” СНИМКА
Това е ангажимент, който си мислих, че ще мога по-лесно да издържам и го издържах 19 години, което е много сериозно постижение. Много малко хора и то по света са направили това. Има и други, които водят всеки ден, задават въпроси, идват им гости, но това е свързано с много ангажименти. Нарича се тафтология. Всичко това е свързано с отговорност, която носи водещия.
В един момент просто ми стана много, трябваше ми малко време да се махна. Това е една причина, а другата е, че все пак, че има други неща, които са от друг проект. Предпочетох да съм само в едната си функция.“

Малко след това Слави Трифонов призна, че прави песен с Тита и скоро песента ще излезе скоро, а в момента му се снима видео клип.
“Да, новината е реална аз ще направя песен с Тита, тя е готова и не сме я купили като теб от интернет. Снимаме и видео и скоро ще излезе.
Тита показа дома си и чисто нова придобивка ВИДЕО
Искам да ти кажа, че има чалга певици, които пеят прекрасно. Такъв пример е певицата Деси Слава, която пее чалга, но е прекрасна. Има още много такива, които са ми гостували и в шоуто”, каза още Слави Трифонов по темата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Диона не издържа и направи поредно болезнено признание СНИМКА

Диона едва ли ще преживее някога спонтанния си аборт в края на март миналата година, но и постоянно търси отговор на въпроса защо са й се случили толкова неприятни събития в живота за кратко време. Бившата рап певица и настояща чалга звезда призна и за разпадането на семейството си в […]